Kanatsız Kuşlar 25. Yeni Bölüm 2.Fragmanı (7 Aralık 2017)

Atv'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar 25. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 7 Aralık 2017 Perşembe günü yayınlanacak olan Kanatsız Kuşlar 25 yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. İşte Kanatsız Kuşlar 25. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Kanatsız Kuşlar 25. Yeni Bölüm 2.Fragmanı (7 Aralık 2017)
Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kanatsız Kuşlar 25. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi Kanatsız Kuşlar 25. yeni bölüm 2. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı.

Kanatsız Kuşlar 25. yeni bölüm 7 Aralık 2017 Perşembe günü ekranlara gelecek. İşte Kanatsız Kuşlar 25. yeni bölüm 2. fragmanı ve yeni bölüm özeti..

Kanatsız Kuşlar 25. Yeni Bölüm 2. Fragmanı



"Ben kimseye minnet etmem! Babama bile..."

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar'da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.