Görele'de Uyuşturucu İle Mücadele Konferansı Verildi

Görele'de İlçe Kaymakamlığı ve Omurilik Felçlileri Derneği tarafından "Uyuşturucu nedir ? Nasıl anlarız ? Ne yapabiliriz ?" konulu konferans düzenlendi.

Bir düğün salonunda gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak katılan Emekli Emniyet Müdürü Mutlu Çelik, çoğu insanın bilmeden uyuşturucu batağına düştüğünü belirtti.

Çelik, insanların "Bir kereden bir şey olmaz" fikriyle uyuşturucu batağına düşüldüğünü ifade ederek, şöyle devam etti:

"Ne yazık ki son günlerde uyuşturucu gibi zararlı alışkanlıklar can almaya, genç hayatları söndürmeye başlamıştır. Gençleri sokaktan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, geleceğimizi, yarınlarımızı ipotek altına almaya çalışan güçlerin eline bırakmayacağız. Gençlerimiz bizim yarınımızdır ve bizim kaybedecek yarınımız yok. Geleceğin nesillerini yetiştirmek için emek veren eğitimcilerin, evlatlarını her şeye rağmen gözünden sakınarak yetiştiren ailelerin daha çok ilgilenmesiyle biz anne babalar daha çok dayanışma içerisinde olmalıyız."

Bu zehirli alışkanlığın kullanılmasının ve satılmasının engellenebileceğini belirten Çelik, "Bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini ve üzücü olayların yaşanmamasını temenni ediyorum." dedi.

Konferansa, İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, İlçe Jandarma Komutanı Tamer Yiğit, İlçe Müftüsü İhsan Öz, Görele Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Asiye Divli, daire amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA