Diyarbakır Valisi Güzeloğlu Açıklaması

'Türkiye içte ve dışta yaşanan bütün ihanetlere rağmen yoluna emin adımlarla ve karalılıkla devam ediyor'.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, "Türkiye içte ve dışta yaşanan bütün ihanetlere rağmen yoluna emin adımlarla ve karalılıkla devam ediyor." dedi.

Çınar ilçesinde temaslarda bulunan Güzeloğlu, İlçe Müftülük binasında muhtarların katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, hedeflerinin insan merkezli bir yönetim anlayışını hayata geçirmek olduğunu, devletin bütün kurumlarının kaliteli hizmet sunmak için çaba göstermesi gerektiğini söyledi.

Kırsaldaki mahallere önemli hizmetler sunulduğuna işaret eden Güzeloğlu, şöyle konuştu:

"Bugün Türkiye içte ve dışta yaşanan bütün ihanetlere rağmen yoluna emin adımlarla ve karalılıkla devam ediyor. Bir büyük millet olarak gelecek her günü bugünden daha iyi yapmak noktasında gayret sergileyeceğiz. Allah, devlete ve millet zeval vermesin, bu değerler uğruna hayatını feda eden şehitlerimizi gani gani rahmet etsin. Onların şehadetleri ve emanet ettikleri bu değerler ile biz yolumuza devam ediyoruz."

"Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir genel emirle kamu kurumlarında muhtarlarımızın hem karşılanması, onların taleplerine öncelik tanınması talimatını gönderdik." diyen Güzeloğlu, muhtarların temsilci olduğunu vurguladı.

Terörle mücadele ile kentin kalkınması için yapılan projelere değinen Güzeloğlu, "Bu insanların iş ve aş bulmasına engel olan bu bölgelerin kalkınmasının önünde duran, ihanet edenler ile bizim davamız var. Bu konuda karalılıkla mücadelemiz devam ediyor." değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: AA