Vali Demir, Engelli Yakınları Bulunan Polislerle Bir Araya Geldi

Uşak Valisi Salim Demir, Engelliler Günü dolayısıyla engelli yakını bulunan emniyet mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Emniyet Müdürlüğü Hasbahçe Polis Evi'nde düzenlenen etkinliğe Vali Salim Demir, eşi Nezahat Demir, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, eşi Şule Ergüder, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, engelli yakını bulunan emniyet mensupları ve aileleri katıldı.

Etkinlikte konuşan Vali Demir, Dünya Engelliler günü dolayısıyla düzenlenen programa katıldığı için mutlu olduğunu belirterek, "Devlet olarak bize düşen, engelli vatandaşlarımızın haklarını gözeterek, yaşantılarında karşılaştıkları sıkıntılardan, mümkün olanları ortadan kaldırmak, kalkması mümkün olmayanları da en asgari düzeye çekmektir." dedi.

İnsanların mutlu ve değerli olduğunu bildiği toplum ve devletlerin mutlaka bulundukları konumdan daha üst seviyelere yükseldiğini ifade eden Vali Demir şunları söyledi:

"Bizim kültürümüzde ve inancımızda en kıymetli eşref-i mahlukat insandır. Kendini değerli hisseden insan görevini de en iyi şekilde yapar. Hem kamu çalışanlarımıza hem de geleceğimizin teminatı yavrularımıza ne kadar iyi sahip çıkabilirsek, onların eksikliklerini giderip, isteklerini ne kadar iyi yerine getirebilirsek geleceğimize o kadar umutla bakabiliriz."

Vali Demir, etkinliğe katılan ailelerle tek tek ilgilendi.

Kaynak: AA