Güroymak'ta Şehit Ailelerine Ve Gazilere Ziyaret

Güroymak ilçesinde "Şehit Ailelerine ve Gazilere Vefa" projesi kapsamında oluşturulan heyet, şehit ailelerini ziyaret ediyor.

Güroymak Kaymakamlığı ve Güroymak Belediyesince bu proje kapsamında oluşturulan heyet, ülkenin birliği, bütünlüğü ve milletin huzuru için canlarını feda eden şehit yakınlarını ve gazilere ziyarette bulundu.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, evine konuk olduğu şehit yakınları ve gazilerle sohbet edip kederlerine ortak oldu.

"Millet olarak her zaman yanınızdayız. Bin bir zahmet ve özenle yetiştirdiğiniz çocuklarınızı bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna şehit verdiniz. Millet olarak size vefa borcumuz var, hakkınızı helal edin. Başımız sağolsun." diyen Alibeyoğlu, şunları kaydetti:

"Önemli bir projenin daha başlangıcını yapmaktan mutluyuz. Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren, sağlığını kaybeden vatan evlatlarımıza minnet borcumuzu ödeyemeyiz. Onlar bizim için hayatlarından olurken, geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin duygularına ortak olmak, paylaşmak ve her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek gerekir. Bu nedenle Güroymak Kaymakamlığı ve Güroymak Belediyesi olarak her zaman şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin yanında yer alacağız. Minnet borcumuzu ödemeye çalışacağız."

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren şehit aileleri ve gaziler, Alibeyoğlu'na şükran duygularını ifade etti.

Ev ziyaretlerinde, şehit ve gaziler için dua edilerek Kur'an-ı Kerim okundu.

Ziyarete, Güroymak Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Seyhan Doğan, Proje Koordinatörü Mahir Okay ve proje ekibi katıldı.

Kaynak: AA