Doğubayazıt Belediyesi'nden Engelli Ve Yetim Ailelere Ziyaret

Doğubayazıt Belediyesi, engelli ve yetim aileleri ziyaret ederek ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor.



Doğubayazıt ilçesinde görevlendirme yapılan belediye tarafından başlatılan çalışma kapsamında engelli ve yetim aileleri evlerinde ziyaret ediliyor.

Doğubayazıt Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, engelli ve yetim ailelerin sorunları yerinde tespit ediliyor.

Doğubayazıt Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ulaş Akhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak ilçedeki engelli ve yetim aileleri tek tek kayıt altına aldıklarını belirtti.

Doğubayazıt Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi'nin ev ziyaretleriyle sorunları yerinde incelediğini söyleyen Akhan, şunları söyledi:

"Engelli ve yetim ailelerimizin durumunu yakından görmek, ailelerin varsa sıkıntı ve sorunlarını tespit ederek, çözümü konusunda gerekli olan çalışmaları hayata geçirmek amacıyla soysal hizmetler birimimiz tarafından ev ziyaretlerine başladık. Ziyaretler esnasında ailelerin ihtiyaçlarını kayıt altına alan çalışanlarımız, maddi ve manevi açıdan ailelerin omuzlarına binen yükü hafifletmeye çalışıyor. Devletimiz her zaman engelli ve yetim ailelerin yanındadır. Devletimizin bu kardeşlerimiz için bağlamış olduğu maaşların yanı sıra bizler de yerel yöneticiler olarak imkanlar dahilinde elimizden gelen desteği vermeye gayret gösteriyoruz."

Kaynak: AA