Adana'da Engelli Öğrencilere Etkinlik

Adana'da engelli öğrenciler için eğlence programı yapıldı.

Adana'da kurulu bulunan Vatanda Eği̇ti̇m Derneği̇ tarafından Seyhan İşi̇tme Engelli̇ler İlk ve Ortaokulu bahçesinde engelli öğrencilere yönelik "Engelleri birlikte aşıyoruz" sloganıyla etkinlik düzenlendi.

Adana Büyükşehi̇r Beledi̇yesi̇ Bandosu konseri̇ ile palyaço gösterilerin sunulduğu etkinlikte, öğrencilere yemek, patlamış mısır, pamuk şeker, meyve suyu ikramında bulunuldu.

Etkinlikte yerel şarkıcılar Ali Turaç, Di̇lek Köngeç , Fi̇kret Sebas, Oktay Pekyen konser verdi, öğrenciler müzik eşliğinde eğlendi.

Dernek Başkanı Sebahattin Aslan, engelli öğrenci ve velilere moral vermeye çalıştıklarını belirterek, "Onların güzel bir gün geçirmelerine vesile olabildiysek ne mutlu bizlere. Derneğimizin sosyal sorumluluk faaliyetleri devam edecektir. Çalışmalarımıza destek verenlere teşekkür ederiz." dedi.

Programa Seyhan İşi̇tme Engelli̇ler İlk ve Ortaokulu, Seyhan Özel Eği̇ti̇m Uygulama Merkezi ile Kiremithane Anadolu Endüstri Meslek Lisesinden öğrenci ve veli olmak üzere yaklaşık 300 kişi katıldı.

Kaynak: AA