Acun Ilıcalı'dan çok önemli karar!

TV 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programını sunan Acun Ilıcalı programı bırakıp bırakmayacağını açıkladı. İşte Acun Ilıcalı'nın o sözleri...

Acun Ilıcalı'dan çok önemli karar!
Acun Ilıcalı'dan çok önemli karar!
O Ses Türkiye programının hem sunuculuğu hem yapımcılığını üstlenen TV 8 kanalının patronu Acun Ilıcalı programı bırakıp bırakmama hakkında ilk kez konuştu.

'ÖNÜMÜZDE SENE GÖKHAN'A...'

O Ses Türkiye'nin bu akşam yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı'nın açıklamaları herkesi şaşırttı. O Ses Türkiye jürisi Gökhan'ın 'Acun bizi bırakmayı düşünüyor' sözleri üzerine Ilıcalı açıklama yaptı.

Çok yoğun bir programı olduğunu söyleyen Ilıcalı, 'Meksika ve Brezilya'da prodüksiyon yapıyoruz. Türkiye'de 4 gün duruyorum. Dominik'e gidiyorum 24 saat kadar sürüyor. Seneye belki Gökhan'a emanet edeceğim buraları' dedi.

Acun Ilıcalı kimdir? Acun Ilıcalı nereli? kaç yaşında?

1969 yılında dünyaya gelen Acun Ilıcalı sunucu ve medya patronu aynı zamanda Acun Medya'nın hem kurucusu hem de sahibidir. O Ses Türkiye, Yetenek Sizsiniz, İşte Benim Stilim ve Survivor gibi bir çok program ile büyük başarı elde eden Acun Ilıcalı Edirne doğumludur. Ancak Ilıcalı'nın ailesi Erzurum'un Ilıca ilçesindendir. Acun Ilıcalı aslen Erzurum'ludur.