Vali Varol'dan Huzurevi Ziyareti

Vali Osman Varol, Merzifon Huzurevi Müdürlüğünü ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutladı.

Vali Varol, huzurevinde Merzifon Kaymakamı Gürkan Demirkale, Belediye Başkanı Alp Kargı, Huzurevi Müdürü Sedat Altınok tarafından karşılandı.

Kendisini bekleyen huzurevi sakinleriyle sohbet eden, yeni yıllarını kutlayan Varol, yaşlıların kendileri için çok önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

"Yaşlılarımıza sahip çıkarak, onların hayır dualarını almanın geleneklerimizdeki ve dinimizdeki önemi çok büyük." diyen Vali Varol, şöyle devam etti:

"Bizleri büyüten, belli noktalara gelmemiz için karşılıksız çaba gösteren devletimize, milletimize hizmet etmiş büyüklerimiz, yaşlılık dönemlerinde her türlü ilgiyi hak ediyor. Her zaman onların yanında olacağız, onları asla yalnız bırakmayacağız. Halkımızdan isteğimiz zaman zaman buraları ziyaret ederek büyüklerimizle vakit geçirip onlarla ilgilenmeleridir."

Huzurevi sakinlerinin anılarını da dinleyen Varol, ''Yaşlılarımıza olan ilgimiz toplumsal hassasiyetlerimizi ön plana çıkartarak geleceğimizi daha güvenli hale getirecek. Yaşlılarımız, gençlik yıllarında şüphesiz topluma çok önemli hizmetler yapmıştır. Biz de elimizden geldiğince bunun gereğini yapmaya çalışıyoruz. Bugün hepsiyle ayrı ayrı sohbet edip, yeni yıllarını tebrik ettik." diye konuştu.

Kaynak: AA