Vali Pehlivan'dan Yılbaşı Ziyareti

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, yılbaşı akşamı görevi başındaki polis ve jandarma personeliyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Pehlivan, yılbaşı dolayısıyla kentin çeşitli noktalarında oluşturulan polis uygulama noktalarını ziyaret ederek, görevleri başındaki güvenlik güçlerinin yeni yılını kutladı.

Görevli personelle sohbet eden Pehlivan, Bayburt'un huzurlu ve güvenli bir il olduğunu ancak yine de tedbiri elden bırakmadıklarını söyledi.

Pehlivan, Şehit Gürcan Yavuz Polis Merkezini ziyaretinde telsiz aracılığıyla il merkezi ve ilçelerde görev yapan tüm polislerin yeni yılını kutladı.

Jandarma uygulama noktasını da ziyaret eden Pehlivan, buradaki askerlere memleketlerini tek tek sorarak sohbet etti ve ailelerine selam gönderdi.

Pehlivan, yılbaşında Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisi ile İl Ambulans Komuta Kontrol Merkezinde görev yapan sağlık çalışanlarıyla da bir araya geldi ve telsiz anonsuyla 112 Acil Sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı.

Vali Pehlivan'a ziyaretlerinde, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Ali İbili ile Sağlık İl Müdürü İlker Hancı eşlik etti.

Kaynak: AA