Vali Demir'den Yeni Yıl Mesajı

Uşak Valisi Salim Demir, devletimizin belirlemiş olduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine her geçen yıl daha da yaklaştıklarını kaydetti.

Vali Demir, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda geride 2017 yılının acısıyla tatlısıyla son bulduğunu, 2018 yılınında güzelliklerin çoğalıp, acıların son bulması temennisinde bulundu.

Yeni yılın sadece takvimlerdeki rakam değişikliğinden ibaret olmadığını, yeni yıla girerken geçmiş yıl ve yıllardan ders çıkarıp, her şeyin daha iyisi ve daha güzelini hayata geçirme gayretinde olmak gerektiğini belirten Vali Demir, daha ileriye gitmek için el birliği içinde çalışmak gerektiğinin altını çizdi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin her geçen yıl daha büyük ve daha güçlü bir ülke haline geldiğini belirten Vali Demir, şunları kaydetti:

"Devletimizin belirlemiş olduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine her geçen yıl daha da yaklaşıyoruz. Ayrıca, ailemiz, memleketimiz ve ülkemiz için çok çalışmanın yanında, ülkemizde ve dünyanın bir çok bölgesinde kargaşa yaratma gayretinde olan batılı devletler ve onların maşaları olan hainlere karşı birbirimize daha sıkı kenetlenmeliyiz. Hamdolsun ki milletimiz bu kenetlenmenin en güzel örneğini terör saldırıları ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında göstermiştir.

Herhangi olumsuz bir durum karşısında da milletimizin aynı dirayeti, aynı dik duruşu göstereceğinden kimsenin şüphesi yoktur."

Türkiye'nin terör örgütleriyle mücadeleye devam edeceğinin altını çizen Vali Demir şu ifadeleri kullandı:

"Dünyadaki bir çok ülkenin ve terör örgütlerinin saldırılarına rağmen, aziz milletimizin de yürekten desteği ile dimdik ayakta duran Türkiye Cumhuriyeti büyük ve güçlü bir devlettir. DAEŞ denilen acımasız ve kanlı terör örgütü ile en etkin şekilde mücadele edip, onların tarihten silinme sürecini başlatan Türkiye, güçlü ve büyük bir devlet olduğunu göstermiştir.

Batılı devletlerin himaye ve yönlendirmesinde onlarca yıldır ülkemizde ve dünyanın bir çok ülkesinde zehirli ağlarını örerek her türlü hainliğe imza atan FETÖ terör örgütünün başını ezen Türkiye, güçlü ve büyük bir devlet olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Yine onlarca yıldır hain saldırılarla bir çok canımızı şehit eden terör örgütü PKK, artık adım atamaz hale getiren Türkiye, büyük ve güçlü bir devlettir. Her zaman barıştan yana, mazlumların ve doğrunun yanında yer alması nedeniyle tüm mazlumların duasını alan ve umudu olan Türkiye, büyük ve güçlü bir devlettir.İnanıyoruz ki her geçen gün daha da büyüyecek ve güçlenecek olan Türkiye Cumhuriyeti, yeni yılda da ekonomik, siyasi ve toplumsal alanlarda dünyanın parlayan yıldızı olmaya devam edecektir.

Bu duygularla, ülkemizin bağımsızlığının kazanılması ve bağımsız yaşaması için canını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor; yine canını hiçe sayarak vatan için mücadele eden gazilerimize şükranlarımı sunuyor, 2018 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm insanlara barış, kardeşlik, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum."

Kaynak: AA