Siirt'te 'Saflarımızı Sıklaştırıyoruz, Şehirlerin Kalbinde Buluşuyoruz' Programı

Siirt’te belediye ve müftülüğün düzenlediği etkinlikte kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ali Fuat Atik, “Biz etnik siyaset yapmayacağız, yaraları kaşımayacağız, tek amacımız sizlere hizmet etmektir” dedi.

Siirt'te 'Saflarımızı Sıklaştırıyoruz, Şehirlerin Kalbinde Buluşuyoruz' Programı
Siirt Belediyesi ve İl Müftülüğünce, “Saflarımızı sıklaştırıyoruz, şehirlerin kalbinde buluşuyoruz” adlı buluşma etkinliği düzenlendi.

Etkinlik çerçevesinde, Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Milletvekili Yasin Aktay, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Müftü Faruk Arvas ve Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay, Gökçebağ beldesinde kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kur’an-ı Kerim okunup, ilahilerin söylendiği programda konuşan Vali Atik, yeni yılın tüm ülkeye ve insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Farklarının yaptıkları hizmet olduğunu anlatan Vali Atik, “Biz etnik siyaset yapmayacağız, yaraları kaşımayacağız, tek amacımız sizlere hizmet etmektir. Yaptığı hizmetten dolayı belediye başkanına ve desteklerini esirgemeyen milletvekili ve il başkanına teşekkür ederim” diye konuştu.

Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşan Taşkın, programı Siirt Müftülüğüyle birlikte düzenlediklerini belirterek, “Beldede yaptığımız bir takım işleri vatandaşlarla buluşturmak, hayırlı olsun da bulunmak için buradayız. Beldede okul ihtiyaçlarını giderdik, Koçpınar köyünde bir taziye evini hizmete açtık” dedi.

Müftü Faruk Arvas ise belediye ile bugün ilkini başlattıkları programı tüm ilçe ve köylerde yoğunlaştırmayı hedeflediklerine dikkat çekti.

Program kurban kesimi ve davetlilere ikramda bulunulmasıyla sona erdi.
Kaynak: İHA