Mesaj Gönderip İstediği Masa Tenisine Kavuştu

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Karamusalar köyünde yaşayan Yasin Sevinç, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'a mesaj göndererek talep ettiği masa tenisi setine kavuştu.

Alınan bilgiye göre, 17 yaşındaki Yasin Sevinç, Bülent Turan'a geçtiğimiz gün köylerinde bazı spor ve oyun araçları eksikliği bulunduğunu belirterek, köy gençleri olarak masa tenisi oynamak istediklerini ancak böyle bir imkanlarının bulunmadığını ifade etti.

Turan, bunun üzerine beraberindeki ekibe talimat verip Karamusalar köyünde yaşayan Sevinç ve arkadaşlarının kullanması için masa tenisi seti gönderdi.

İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Engin tarafından buraya getirilen ekipman kurularak kullanılmaya başlandı.

Engin, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın gençlere yatırımı çok önemsediğini söyledi.

Turan'ın bunu her fırsatta ifade ettiğini hatırlatan Engin, "Geçtiğimiz günlerde köy gençlerinden Yasin Sevinç Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan'a mesaj yazarak masa tenisi istediğini belirtmiş. Sayın vekilimiz bizlere ekipmanı yolladı, bizde gençlerimize teslim ettik. Çok mutlu oldular." dedi.

Yasin Sevinç ise Turan'a kendisi ve arkadaşlarının adına teşekkür ettiğini belirterek, "Köyümüzde gençler olarak bu tarz bir şey istiyorduk. Vekilimize mesaj attım. Köyümüze kısa sürede masa tenisini gönderdi. Gençler olarak çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Allah razı olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA