Kırklareli'nde Kış

Kırklareli'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan NATO ile TRT'ye ait verici istasyonuna giden yol, İl Özel İdaresi ekiplerince açıldı Çalışmalar AA ekibi tarafından drone ile havadan görüntüledi.

Kırklareli'nde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan NATO ile TRT'ye ait verici istasyonu giden yol, İl Özel İdaresi ekiplerince açıldı.

Demirköy ilçesinde dün etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle NATO ile TRT'ye ait verici istasyonuna giden yol ulaşıma kapandı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Yer yer yaklaşık 30 santimetreyi bulan kar nedeniyle NATO görevlilerinin de yolda kaldığı görüldü.

Bölgede kar küreme aracı ile yaklaşık 3 saatlik yoğun çalışma sonucu yol trafiğe açıldı.

Çalışmalar AA ekibi tarafından drone ile görüntüledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekiplerin gece gündüz demeden yolların ulaşıma kapanmaması için çalıştıklarını söyledi.

Bölgede dün etkili olan kar yağışı nedeniyle de NATO ile TRT'ye ait verici istasyonunun bulunduğu yolun ulaşıma kapandığını ifade eden Eser, yoğun bir çalışma sonucu yolun yeniden açıldığını kaydetti.
Kaynak: AA