Görevlendirme Yapılan Belediyeler

Nusaybin Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal: 'Mardin Caddesi'ni prestij caddesi olarak düzenleyeceğiz'.

Görevlendirme yapılan Nusaybin Belediyesi Başkan Vekili Ergün Baysal, "Mardin Caddesi'ni prestij caddesi olarak düzenleyeceğiz." dedi.

İpek yolundan ilçe merkezine girişi sağlayan Mardin Caddesi'nde yaklaşık 3 aydır yapılan alt yapı çalışmalarından sonra asfalt serimine başlandı.

Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal, Nusaybin'i İpek Yolu'na bağlayan ana arterlerin başında bu caddenin geldiğini söyledi.

Asfaltlama çalışmalarına başlandığını kaydeden Baysal, şöyle konuştu:

"20 yıldır sürüncemede kalan bu yolumuz ne mutlu ki bizim dönemimizde asfaltlama çalışmalarına şu anda başlamış bulunmaktayız. Yaklaşık 4 kilometrelik bir yolu sıcak kaplama asfaltla buluşturacağız. Mardin Caddesi'ni prestij caddesi olarak düzenleyeceğiz."

- Sürücüler mutlu oldu

Nusaybin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Gündoğdu, caddedeki düzenlemenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Yılladır bu yolun bozuk olması dolayısıyla büyük zorluklar çektiklerini bildiren Gündoğdu, şöyle konuştu:

"Kış ayı geldiğinde şoför esnafımız ve vatandaşlarımız epey zorluklar çekiyordu. Yol bittikten sonra böyle bir sorunumuz kalmayacak Allah'ın izniyle. Bu yol bizim için çok önemlidir. Nusaybin'in İpek Yolu'na ve dışarıya açılan kapısıdır. Bu yol hayata geçtiğinde ilçemizin çehresi değişecek. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman ile Nusaybin Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal'a teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA