Gönül Elçilerinden Özel Çocuklara Özel Hediyeler

Edirneli annelerin el emeği, göz nuru ile ürettikleri atkı, bere gibi ürünler koruma ve bakım altındaki çocuklara ulaştırıldı.

Gönül Elçilerinden Özel Çocuklara Özel Hediyeler
Edirne Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş’ın makamında Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Psikolog Derya Dilek Budak ve Hulusi Melahat Datenin Sevgi Evleri Müdürü Sosyal Hizmet Uzmanı Salih Sinan Kaplan’a Mali Müşavir İsmail Bilgi tarafından sunulan özel ürünler, özel çocuklara verildi.



“İyi günlerle kullanmaları diliyorum”

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir aynı zamanda Edirne Rotary Kulübü Başkanı İsmail Bilgi, “Koruma ve Bakım altındaki çocuklarımızın her türlü ihtiyaçları çocukevlerinde, sevgi evlerinde ve kurumlarda karşılanmaktadır. Edirneli annelerimizde karınca kararınca bu çocuklara katkı sağlamak istediler. Kış mevsiminde olduğumuz bu soğuk günlerde, kaşkol, bere ve eldiven gibi ürünleri kendi sevgi ve sıcaklıklarını katarak ördüler. İyi günlerle kullanmaları diliyorum” dedi.



“Çocuklarımızın maddi ihtiyaçlarından çok, manevi desteğe ihtiyaçları var”

Edirneli annelerin el emeği göz nuru ürettikleri ürünler için teşekkür eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin Özbaş da, “Kuşkusuz anne ve babalar çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmek isterler. Ancak hayat her zaman düşünüldüğü gibi olmayabilir. Trafik kazaları, depremler, hastalıklar, ölümler, boşanmalar, ihmal ve istismar gibi nedenlerle çocukların koruma ve bakım altına alınması gerekebilir. Bu gibi durumlarda, çocukların kuruluşlarımızda her türlü ihtiyaçları karşılanmaktadır. Ancak bu çocuklarımızın maddi ihtiyaçlarından çok, manevi desteğe ihtiyaçları vardır. Annelerimizin sevgisini katarak hazırladıkları bu ürünler için minnettarım. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak bizlere bu konuda destek olan koruyucu ailelerimize, gönüllü ailelerimize ve gönül elçilerimiz olan isimsiz kahramanlarımız olan annelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA