Başkan Tutal Muradiyeliler İle Buluştu

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Başkanla Hasbihal Buluşmaları kapsamında Muradiye Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Tutal  Muradiyeliler İle Buluştu
Yatsı namazını Muradiye Camisinde kılan Başkan Tutal, namaz sonrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretleri, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri, muhtar toplantıları, yaşlı, engelli ve öksüz yetim ziyaretleri, yanında mahalle ziyaretlerine devam eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, birlik, beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Her gün ayrı bir mahalleyi ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile birlikte hasbihal ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "Geride bıraktığımız 3 buçuk yıl içerisinde merkez ve kırsal mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları beraber sizlerle birlikte gözden geçirmek ve kalan eksikliklerimizi, sizlerden gelen talepler doğrultusunda değerlendirmek için birlikteyiz. Mahalle ziyaretlerimizde mahalle için yaptığımız hizmetleri ve yatırımları değerlendiriyor, eksikleri varsa giderilmesi noktasında çalışmalarımızı başlatıyoruz. Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyesi olarak ilçemizin uzun yıllarda kazandırabileceği hizmetleri görev süremiz içerisinde ilçemize kazandırdık. Bu hizmetleri kazandırırken hep istişare ettik etmeye de devam edeceğiz" dedi.

Seçim vaatlerinde vermiş olduğu sözleri yerine getirdiğini belirten Başkan Tutal, "Büyük projelerle geldik ve elhamdülillah projelerimizi başlattık, tamamladık, devam ediyoruz. Belediyecilik hizmetlerini sizlerin ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Seydişehir’de hayata geçirdiğimiz projeler ve çalışmalarla hemşehrilerimize sunduğumuz farklı hizmetler ve sizlerden aldığımız destekle Seydişehir’de yaşam kalitesi yüksek bir şehir haline getirdik” diye konuştu.

Başkan Tutal, Muradiye Mahallesinde programında mahalle sakinlerine görevde olduğu 3 buçuk yıllık zaman diliminde yapmış olduğu çalışmaları slayt gösterisi eşliğinde sunumunu yaptı. Program sonuna Başkan Tutal ve birim müdürleri vatandaşlardan gelen talep istekleri dinledi. Muradiye Mahallesi sakinleri Başkan Tutal’a mahallelerine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın mahalle buluşmalarına Seydişehir Belediye Meclis Üyeleri, Muradiye Mahallesi Muhtarı, Mahalle Temsilcisi, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Muradiye mahallesi sakinleri katıldı.

Kaynak: İHA