Başkan Hasan Angı Açıklaması '2019'Da Yeni Bir Tarih Yazmak İstiyoruz'

AK Parti Konya’da 6. Olağan İlçe Kongreleri tamamlandı. 30 Aralık itibariyle tamamlanan ilçe kongreleri sürecinde 18 ilçe başkanı ile yola devam edilirken, 13 ilçede nöbet değişimi gerçekleşti.

Başkan Hasan Angı Açıklaması '2019'Da Yeni Bir Tarih Yazmak İstiyoruz'
AK Parti Konya’da 25 Kasım’da başlayan 6. Olağan İlçe Kongreleri tamamlandı. Türkiye’nin çok önemli bir döneme girdiğini ve bu sebeple göreve gelir gelmez ilk iş olarak ilçe kongreleri sürecini başlattıklarını belirten AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “2001 yılında başlayan kutlu yürüyüş, o günden bu güne yükselerek devam etti. Kuruluştan bu güne kadar görev yapan tüm arkadaşlarımız bu bayrağı bir adım öteye götürmek için büyük bir gayret gösterdiler. Mahalle temsilcilerimiz, sandık kurullarında görev yapan kardeşlerimiz ve AK Parti gönüllüleri gece gündüz bu gayretin içinde oldular. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız bu yola revan olurken milyonlar peşindeydi. Günümüzde ise milyarlar peşinde. Hak ve hakikatin temsilcisi olan liderimiz mazlum coğrafyaların, ezilmiş insanların, haksızlığa uğramış bölgelerin sesi olmaya devam ediyor. O sebeple önümüzdeki dönem çalışmalarımız çok daha yoğun bir tempoda sürdüreceğiz. Türkiye yeni bir döneme doğru evriliyor. Önümüzde önemli bir yerel seçim, arkasından da hem genel seçimlerimiz hem de Cumhurbaşkanlığı seçimleriniz var. Biz de teşkilatlar olarak görev aldığımız günden itibaren süratle ilçe kongreleri sürecini başlattık. 30 Aralık itibariyle son 5 ilçemizin kongrelerini tamamlayarak 31 ilçemizin de kongrelerini tamamlamış olduk. Şubat ayında da inşallah Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle İl Kongremizi gerçekleştirerek önümüzdeki dönem çalışmalarına başlayacağız” dedi.



“Birlikteliğimizi sağladığımız sürece aşamayacağımız hiçbir zorluk da yoktur”

AK Parti’de kongrelerin her zaman bir şölen havasında geçtiğini söyleyen Angı, “Kongreler sonunda nöbeti devreden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Nöbetine devam eden ve kongre neticesinde nöbeti devralan kardeşlerime de Rabbimden kolaylıklar diliyorum. Makamlar mevkiler gelip geçicidir. Önemli olan bu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir. Partimizin kuruluşunda Kurucu İl Başkanı olarak bir görevimiz vardı. Sonrasında iki dönem milletvekili olarak şehrimize ve ülkemize hizmet etmek nasip oldu. Akabinde rahatladığımızı düşündüğümüz bir dönemde tekrar omuzlarımıza bu ağır görev yüklendi. Sizlerin desteği, Rabbimin de yardımıyla bu görevi yüz akı ile tamamlayacağımdan hiçbir tereddütüm yok. Yeter ki biz bir ve beraber olalım. Şehirde sorumluluk taşıyan herkes el ele olduğu sürece aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur. Cenab-ı Hak’da birliğimizin bereketini arttıracaktır. Bu zor yolda güçlü olmak zorundayız. Gücümüz birlik ve beraberliğimizde saklı. Biz bu birlikteliğimizi sağladığımız sürece aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur. Yorulacağız, terleyeceğiz ama asla bıkmayacağız, usanmayacağız. Gerçekleştirdiğimiz İlçe Kongrelerimizin yeni bir heyecan, yeni bir sinerji oluşturmasını ümit ediyorum. Kongrelerimizin gücümüze güç katmasını ve bu güçle de 2019’da yeni bir tarih yazmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA