'2018 Menderes'in Yılı Olacak'

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, yeni yıl mesajında 2018’in Menderes’in yılı olacağını ifade etti.

'2018 Menderes'in Yılı Olacak'


Yeni yıl öncesi açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, göreve geldikleri günden itibaren Menderes’in hizmet kervanı ile buluştuğunu ifade ederek, yeni yılda da bu hizmet atağının süreceğini, 2018 yılının Menderes’in yılı olacağını belirtti.



"Sözlerimizi tuttuk"

Menderesli vatandaşlara 9 alanda 99 proje sözü verdiklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Sevgi, saygı, samimiyet diyerek çıktığımız yolculuğumuzda Menderesli vatandaşlarımıza 9 alanda 99 proje sözü vermiştik. Geldiğimiz noktada bu sözlerin yüzde 80’ini hayata geçirdik. Geriye kalan süreçte kalan sözlerimizi de hayata geçireceğiz” dedi.



Yatırım atağı

Bugüne kadar Menderes’te 70 milyon liraya yakın yatırım yaptıklarını belirten Başkan Soylu, “4 yılda Menderes’i İzmir’in hızla gelişen, hızla değişen ilçesi haline getirdik. Artık Menderes herkesin parmakla gösterdiği, herkesin gıptayla baktığı bir yer haline geldi. Vatandaşlarımız için, olmaz denilen, yapılamaz denen birçok projeyi ilçemize kazandırdık. 7’den 70’e herkes için projelerimizi hayata geçirdik. Bizim dönemimizde ilkler hayata geçti. Halı sahası olmayan bir ilçeyi spor kompleksleri kazandırdık, doğalgazı Menderesli’nin hizmetine sunduk. 50 yıllık hayalimiz Menderes Devlet Hastanesi hızla ilerliyor. Evde Sağlık Hizmetleri projemiz ile vatandaşımızın ayağına sağlık hizmeti getirdik. İlçemizin dört bir noktasında kazandırdığımız sosyal tesisler, parklar ile Menderes’in çehresini değiştirdik, modern şehir imajını Menderes’e kazandırdık” ifadelerini kullandı.

2018’de projelere devam

Gelinin süreçte Menderes’in hızla kalkındığını kaydeden Başkan Soylu, “Bugüne kadar yaptıklarımızla yetinmiyoruz ve 2018’de de yatırımlara devam ediyoruz. 2018 yılı yine Menderes için ilklerin yılı olacak. Yarı olimpik yüzme havuzunda, gençlik ve eğitim merkezine, sosyal tesislerden, yol yapım çalışmalarına kadar bir çok projeyi 2018’de Menderes’e kazandıracağız. Menderes’te verilip de tutulmayan bir tek sözümüz kalmayacağı gibi söz verdiklerimizin dışında da birçok projeyi ilçemize kazandırmış olacağız” diye konuştu.



Yeni yıl mesajı

Tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Soylu, “Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA