Vali Yavuz, Halkın Sorunlarını Dinledi

Ordu Valisi Seddar Yavuz, "Halkla Buluşma" etkinlikleri kapsamında vatandaşların sorunlarını dinledi.

Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarla kahvehanede bir araya gelen Vali Yavuz, mahalle sakinlerinin sorunlarını, şikayetlerini ve taleplerini dinledi.

“Halkla Buluşma” toplantılarında, vatandaşlar tarafından iletilen taleplerin takipçisi olduğunun altını çizen Vali Yavuz, "Amacımız, daha görünür ve ulaşılması kolay hale gelmek. Halkla buluşmayı, birebir sorunları dinlemeyi ve çözmeyi prensip haline getiren, devlet ve millet kaynaşmasını en üstte tutmaya çalışan bir anlayışı temsil ediyoruz." dedi.

Konuşmasında devletin şefkatini vatandaşa hissettirme noktasında gayret gösterdiklerini ifade eden Vali Yavuz, şunları söyledi:

"Tabi devletimiz sadece şefkatten ibaret olmamalı. Devletin aynı zamanda kudret sahibi olduğunu da bilmek lazım. Devlet, hak edene şefkatini, hak edene kudretini gösterebilen bir yapıya sahip. Devletin bu iki vasfını en iyi şekilde Ordu'muzda temsil etmek ve hayata geçirmek istiyoruz. Ordulu kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İhtiyaç ve sorunlarınızı ifade edebilecek ve kısa zamanda bunları çözebilmek için gayret sarf edeceğiz. Biz, vatandaşın memnuniyeti için buradayız. Mutluluğu için buradayız. Bu nedenle herhangi bir ayrımız, gayrımız yok. Önemli olan sizlerin huzurunu, mutluluğunu sağlayalım, sorunlarınıza çözüm üretelim. Bütün amacımız, çabamız, gayretimiz de budur."

Vali Seddar Yavuz, konuşmasının ardından "Halkla Buluşma" toplantısına katılan vatandaşların önce mahallelerinde karşılaştıkları sorunları, sıkıntıları dinledi.

Daha sonra vatandaşların kendilerini ilgilendiren sorun, şikayet ve taleplerini dinleyen Vali Yavuz, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine talimat vererek, iletilen şikayet ve taleplerin çözüme kavuşturulmasını istedi.

"Halkla Buluşma" toplantısında, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Murat Yılmaz, Altınordu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk ile daire müdürleri de hazır bulundu.

Kaynak: AA