Şehit, Gazi Ve Engelli Aileleri Vali Konağı'nda Ağırlandı

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, şehit, gazi ve engelli ailelerini, Vali Konağı'nda ağırlamaya devam ediyor.

Gürgentepe, Gölköy ve Ulubey ilçelerinden Valilik Konağı'na gelen şehit, gazi ve engelli ailelerini kapıda karşılayan Yavuz, ailelerle bir süre sohbet etti.

Yavuz, programda yaptığı konuşmada, konuklarını ağırlamaktan memnuniyet duyduğu vurgulayarak, "Değerli şehit, gazi ve engelli ailelerimiz bizler için çok kıymetlisiniz ve sizleri bugün Vali Konağı'nda ağırlamaktan, sizlerle bir arada bulunmaktan çok mutluyum. Ne zaman isterseniz kapımızın sizlere açık olduğunu bilmenizi isterim. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birliği için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, sizlere de sabır diliyorum. Şehit ailelerimiz ve gazi ailelerimiz baş tacımızsınız." diye konuştu.

Yavuz, daha sonra ailelerin sorunlarını not aldı.

Şehit, gazi ve engelli ailelerinden oluşan heyet ise "Hatırlanmak çok güzel. Bizleri onurlandırdınız, sevindirdiniz. Bizleri davet ettiniz. Davetiniz bizlere moral oldu. Valimiz Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz hanımefendi bizlerle çok yakından ilgileniyorlar. Unutulmamak, Vali Konağı’na davet edilmek bizlere ayrı bir heyecan verdi. Selda Yavuz Hanımefendinin güler yüzü ve sıcakkanlı yaklaşımı dolayısıyla da ayrıca teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA