Emekli Personele Teşekkür Plaketi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, son 6 ay içerisinde emekli olan 6 belediye personeline teşekkür plaketi verdi.

Başkan Ak, 25-30 yıl arasında değişen mesleki kariyerlerini Keçiören Belediyesinde noktalayarak emekli olan Osman Kılıç, Fuat Özdil, Döndü Doğan, Duran Urkancı, Sömer Tıraş ve Mustafa Çınar’ı makamında kabul etti.

Emekli belediye personeli ile tokalaşarak plaket veren Mustafa Ak "Sizlere teşekkür ediyorum, emeklilik döneminiz hayırlı olsun. Umarım ağız tadıyla bir emeklilik geçirirsiniz. Yıllarca birlikte emek verdiniz, acı tatlı günleriniz oldu. Mesai arkadaşlarınızla helalleşip, güzel bir iz bırakarak ayrılıyorsunuz" diye konuştu.

Keçiören Belediyesinin kapılarının her zaman emekli çalışanlarına açık olduğunu kaydeden Ak, "Bizi ziyaret edip çayımızı, kahvemizi içmeye de bekliyorum. Hiçbirimiz buralarda kalıcı değiliz. Geride güzel hizmetler bırakmamız önemlidir" dedi.

Emekliye ayrılan personel, görüşlerini "Başkanım, bizlere yaptığınız bu güzel jest için size çok teşekkür ediyoruz. Bizi çok mutlu ettiniz, onurlandırdınız" şeklinde dile getirirken, ziyaret hatıra fotoğrafının çekimiyle sona erdi.
Kaynak: İHA