El Emeği, Göz Nuru Emekler Sergilendi

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından yapılan el emeği göz nuru emekler sergilendi. Sergide, eskizi çıkarılmış bir taslak Kaymakam Mehmet Yüzer ve katılımcılar tarafından boyandı.

El Emeği, Göz Nuru Emekler Sergilendi
Bir AVM’de düzenlenen serginin açılışına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bayram Çoğul, öğretmenler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Serginin açılış konuşmasını Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer yaptı. Kaymakam Yüzer, Kapaklı’nın kültür ve sanat merkezi olmasını istediklerini kaydederek, “Kapaklı sadece sanayi şehri olmasının yanı sıra bir sanat ve kültür merkezi olsun istiyoruz. Şimdi burada göreceğiz 70 resim buradaki öğretmenlerimiz ve kursiyerlerimiz tarafından yapıldı. Ben bütün Kapaklılı vatandaşlarımı 3 gün boyunca açık olacak sergimize davet ediyorum. Tüm çalışmalarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından sergilenen toplam 70 eser tek tek incelendi. Kaymakam Yüzer eserleri başarılı bulurken, ressam öğretmenler ve kursiyerler çizdikleri resimlerin temaları hakkında bilgi verdi.

Sergide hazırlanan ve eskizi çıkarılan bir resim ilk önce Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer tarafından boyandı. Sırayla tüm katılımcılar ve sergiyi ziyaret edenler eskizi çıkarılmış resmi boyadıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA