Başkan Yaman'dan yeni yıl mesajı

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) Genel Başkanı Hilmi Yaman, yayımladığı yeni yıl mesajı ile Ankaralı hemşehrilerinin yeni yılını kutladı.

Başkan Yaman'dan yeni yıl mesajı
(AHİD) Ankaralılar ve Ankara'ya Hizmet Edenler Derneği Genel Başkanı Hilmi Yaman, yayımladığı yazılı bir mesajı ile Ankaralı hemşehrilerinin yeni yılını kutladı.

2017 yılının bitmesine saatler kala bir mesaj yayımlayan Yaman, tüm Ankaralı hemşehrilerinin yeni yılını en iyi ve huzurlu şekilde geçirmelerini temenni etti.

Başkan Yaman, ''Başta tüm şehitlerimizi rahmet ve özlemle anıyor, gazilerimize hayırlı, sağlıklı uzun ömür dilerim. 2018 yılında şehit haberlerinin gelmediği, acı ve gözyaşının ülkemize uğramadığı bir yıl olmasını yüce yaradandan niyaz ederim. Ülkemizin hedefi olan 2023'e Ankara ve Ankaralılar olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Göreve geldiğim günden bu yana şahsım ve ekip arkaşlarımla Ankara'ya ve Ankaralılar'a elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için gayret gösterdik. Bu önümüzdeki 2018 yılında da gayret ve çabamız giderek artacak. Tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutlarken, birlik ve beraberliğimizin devam etmesini ve yeni yılın hayırlara vesile olmasını diliyorum..'


Başkan Yaman'dan yeni yıl mesajı