ASTOP'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Teşekkür

Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP), AK Parti Ağrı 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kente verdiği sözlerden dolayı teşekkür etti.

ASTOP Başkanı Saim Alpaslan, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ağrı’da önemli sözler verdiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

"ASTOP olarak geçtiğimiz hafta Ağrı İl Başkanımız ve milletvekilimiz ile beş saatlik bir görüşme yaptık. Bu görüşmelerden çıkan raporu havaalanında Sayın Cumhurbaşkanımıza takdim ettik. Ağrı olarak tıp fakültesini istiyorduk ve sözünü aldık. Bu konuda hem Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Retörü Prf. Dr. Abdulhalik Karabulut’a hem de hemşehrimiz ve büyüğümüz İbrahim Çeçen'e teşekkür ederiz."

ASTOP'un başlatmış olduğu İzmir'e direk uçuş çalışmasının da müjdesini aldıklarını dile getiren Alpaslan, şöyle konuştu:

"İzmir'e 24 Ocak’ta ilk sefer olacak. Bu ASTOP'un bu şehir için mücadelesinin bir kazanımıdır. Altyapı konusunda da Ağrı gerekli sözü aldı. Hedefimiz demiryolu ağı olacak. Bununla ilgili bir heyetle Ankara'ya çıkarma yapmayı planlıyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bakanlarımız, valimiz, il başkanımız Abbas Aydın ve milletvekilimiz Cesim Gökçe'ye ve ASTOP Başkanlar kurulumuza teşekkür ederiz."

Kaynak: AA