Yılın Son Mesai Günü Hem Neşeli Hem Yoğun

Yıl boyunca Altındağ’ı daha güzel günlere taşımak için gece gündüz demeden çalışan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yılın son mesai gününde de oldukça yoğundu. Sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaretçilerini ağırlayan Başkan Tiryaki, belediye personellerine hayırlı ve mutlu yıllar dilemeyi de ihmal etmedi.

Başkan Tiryaki’nin ziyaretçi trafiği Altındağ Müteahhitler Derneği ile başladı.

Başkan Tiryaki’ye hayırlı yıllar dilemek için ziyaret eden Altındağ Müteahhitler Derneği Başkanı Erdal İpek ve beraberindeki heyet, Altındağ’daki yapılaşmanın 2018 yılında da artarak devam etmesi temennisinde bulundu. Başkan Tiryaki, daha sonra AK Parti İlçe Kadın Kolları ile bir araya geldi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilgin Satar ve beraberindeki Altındağlı kadınlar, Başkan Tiryaki’ye hayırlı ve sağlıklı bir yıl geçirmesi temennisini iletti. Altındağ’da kadınlara verdiği değer için Başkan Tiryaki’ye bir kez daha teşekkürlerini ileten kadınlar, her geçen yıl kendilerini daha ileriye taşıdıklarını ifade etti.

Pek çok vatandaş ve kurum temsilcisi ile görüşen Başkan Tiryaki, 2017 yılının son mesai gününde yoğun olmasına rağmen neşesi ile de dikkat çekti. Belediye personellerine de “hayırlı yıllar” temennisinde bulunan Başkan Tiryaki, “Tüm Altındağ Belediyesi ailesini sevgiyle kucaklıyor, çalışma arkadaşlarıma sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum” dedi.

Başkan Tiryaki, kendisine hediye edilen bir tablo karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Bir bayram sabahı çekilen çocukluk fotoğrafının sulu boya ile resmedilmiş tablosunu görünce mutlu olan Başkan Tiryaki, çocukluk yıllarına geri döndü.
Kaynak: İHA