Yenimahalle'de 750 Miniğin Yeni Yıl Heyecanı

Yenimahalle Belediyesi anaokullarında okul öncesi eğitim alan minikler, 2018’in gelişini yılbaşı balosuyla kutladı. Birbirinden renkli kıyafet ve kostümlerle gösteri yapan ve doyasıya eğlenen miniklere Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da eşlik etti.

Belediyeye ait 80’inci Yıl, Ragıp Tüzün, Adile Naşit, Şehit Yüzbaşı İlker Aydın, Batıkent, Demetevler Şehit Polis Tugay Can Kızılırmak ve Barış Manço Anaokulu ve Gündüz Bakımevlerinde eğitim gören 750 çocuk, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da katıldığı programla yeni yıla ’merhaba’ dedi.

Dans ederek başladıkları baloda Yaşar’la birlikte yeni yıl pastasını kesen minikler, Başkan Yaşar’a çam kozalaklarından yaptıkları saksı çiçeğini hediye etti. Çocukların adına yapılan 2018 takvimlerini dağıtan Başkan Yaşar, çocuklarla sohbet ederek, miniklerin gösterilerini izledi. Daha sonra kreşli miniklerin ve öğretmenlerin yeni yılını kutlayan Başkan Yaşar, “Bugün sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum. Sizler bizim umudumuzsunuz. 2018 yılı umarım ülkemize barış, mutluluk ve huzur getirir. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Ailenizle birlikte nice seneler diliyorum” dedi.

Yılbaşı balosu, müzik eşliğinde yapılan danslarla son buldu.
Kaynak: İHA