Yangında Son Anda Kurtarılan Küçük Emir'in Ailesine Ataşehir Belediyesi'nden Yardım Eli

Ataşehir’de ki küçük Emir’in son anda kurtarıldığı yangında mağdur olan ailenin yardımına Ataşehir Belediyesi yetişti. Ailenin giyecek, yiyecek ve barınma ihtiyacını gidermek için Ataşehir Belediyesi çalışmalarına başladı.

Yangında Son Anda Kurtarılan Küçük Emir'in Ailesine Ataşehir Belediyesi'nden Yardım Eli
Geçtiğimiz hafta Ataşehir’deki bir evde çıkan yangında 7 yaşındaki Emir Soysuzlar, polis ve itfaiyenin yardımıyla son anda kurtarılmıştı. Küçük Emir’in son anda kurtarıldığı yangında ev kül olarak kullanılmaz hale gelmişti. Ataşehir Belediyesi, yangın sonrası mağdur olan ailenin ev sorununa duyarsız kalmadı. Ailenin yiyecek, giyecek ve barınma ihtiyaçları doğrultusunda harekete geçen belediye ekipleri yangında hasar gören eve gelerek gerekli çalışmaları başlattı. Ataşehir Belediye Başkan vekili İlhami Yılmaz, yangında hasar gören eve gelerek incelemelerde bulundu. Başkan vekili Yılmaz, gerekli çalışmaların başlatıldığını söyledi.



“Kısa zamanda bitirmeyi amaçlıyoruz”

Yanan evin onarılma çalışmalarını yerinde inceleyen Ataşehir Belediye Başkan vekili İlhami Yılmaz, “Burası yanmış, aile mağdur olmuş. Kaymakamlık ve belediyemiz tarafından gerekli yardım ekiplerini gönderdik. Arkadaşlarımız mağdur durumda kalmasınlar diye yiyecek, giyecek ve barınma ihtiyaçlarıyla ilgili olarak sorunları çözme konusunda gerekenleri yaptık. Şu anda da evin çatısı yanmış, içerisindeki eşyalar yanmış. Biz de gerekli önlemleri almak adına bu evi barınılabilir bir şekilde yapmak için her şeyi yapacağız. Bu yüzden geldik yerinde inceliyoruz, arkadaşlarımızla kısa zamanda bitirmeyi amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA