Vali Mantı Açıklaması 'Güzel İşler Olursa Hepimiz Mutlu Oluruz'

BİNGÖL – Herkesin terör, istismar gibi konularda dikkatli olması gerektiğini dile getiren Bingöl Valisi Ali Mantı, bölücülük ve namus gibi konularda Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynandığını söyledi.

Vali Mantı Açıklaması 'Güzel İşler Olursa Hepimiz Mutlu Oluruz'
Bingöl’de İçişleri Bakanlığı talimatı ile periyodik olarak devam eden ‘Halk Toplantıları’ bugün Yeni Mahallede yapıldı. Bu kapsamda mahalle sakinleriyle bir araya gelen Vali Ali Mantı, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Toplantının önemine değinen Vali Ali Mantı, “Mahallelerimizi tanıma ve vatandaşlarımızla buluşma adına böyle bir program yapılıyor. En azından muhtarlığımızın çalışmalarını hasbihal etmek adına Cuma günleri mahalle toplantıları gerçekleştiriyoruz. Burada çözülebilecek problemlerimiz varsa dile getireceğiz. En azından beraber çalıştığımız bu ile, hizmet eden yöneticilerimizi tanıyorsunuz. Hepimiz amacı hizmet etmek, doğru ve güzel işler yapmak. İsteklerimizi ve şikayetlerimizi samimi bir şekilde söyleyeceğiz. Taleplerimizi ve teşekkürlerimizi yan yana koyacağız. Önemli olan birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi sürdürebilmektir. Güzel işler olursa hepimiz mutlu oluruz. Kötülükten, yanlışlıktan hiç kimseye bir hayır gelmez. Bingöllüler vatanına, milletine, dinine ve bayrağına bağlı insanlar” dedi.

Ülkedeki terör olaylarına karşı vatandaşları uyaran Vali Mantı, “Hepimizin çok dikkatli olması lazım. Bu ülke daha fazla zarara, ayrılıkçıya, herhangi bir örgüte karşı dikkatli olmalıdır. Terör örgütleri çıktığı zaman bizim huzurumuz bozuluyor. Hepimizin terör ve istismar gibi konularda dikkatli olması lazım. Bölücülük, namus gibi konularda üzerimize oynuyorlar. Hepimizin aklımızı başımıza almamız lazım” diye konuştu.

Halk Toplantısında Vali Mantı’ya, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ve kurum amirleri eşlik etti.
Kaynak: İHA