Vali Çeber, TBMM Başkanı Kahraman'ı Ziyaret Etti

Karabük Valisi Kemal Çeber, çocukluğunu, ilk-orta ve lise hayatını Karabük’te geçiren Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman’ı makamında ziyaret etti.

Vali Çeber, TBMM Başkanı Kahraman'ı Ziyaret Etti
Karabük üzerine derin bir sohbet şeklinde geçen ziyarette Vali Çeber, TBMM Başkanın hafızasına, anılarına ve değerlendirmelerine hayran kaldığını ifade etti.

Vali Kemal Çeber “ TBMM Başkanımızın anlatımı o denli canlı ve akıcıydı ki 1950’li yılların Karabük’ü film şeridi gibi gözümde canlandı. Numaraları ile sınıf arkadaşlarını, isimleri ile çocukluk arkadaşlarını, şimdi alışveriş merkezi olan eski halici dükkanlarını ve dükkan komşularını, o zamanki ticaret ahlakını, komşuluk ilişkilerini, öğretmenlerini, mahalle anılarını, Karabük’ün sosyal hayatını, okul anılarını, şehre gösteriye gelen sihirbazı, nasıl kopya çekemediklerini ve daha birçok anısını bugün gibi anlattı. Karabük’ün hayatında çok önemli bir yeri olduğunu ifade dene Başkanımız, Karabük’e olan sevgisini de sık sık dile getirerek, tüm Karabüklü hemşehrilerine selamlarını iletti.” dedi.

Vali Çeber, TBMM Başkanı Kahraman’a, Karabük’te isminin herkes tarafından sitayişle anıldığını belirterek Karabük’teki son gelişmelerle ilgili bilgi arz ettikten sonra, kendilerini Karabük’te misafir etmekten şeref duyacaklarını ve Karabüklülerin buna çok sevineceğini ifade ederek Karabük’e davet ettiklerini de kaydetti.

Kaynak: İHA