Saruhanlı Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Saruhanlı Belediyesi, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek için 1 milyon 194 bin liraya 3 adet hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu ile 2 adet damperli kamyon satın alarak araç filosunu güçlendirdi.

Saruhanlı Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi
Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışkan personel ve güçlü ekipmanlarla ilçenin dört bir yanına dört dörtlük hizmet götürmenin çabası içinde olduklarını söyledi.



Bu doğrultuda Belediyenin ihtiyacı olan araçları satın alarak araç filolarını güçlendirdiklerini ifade eden Yaralı, satın aldıkları araçlardan çöp kamyonlarının vatandaşa hizmet vermeye başladığını, damperli kamyonları ise önümüzdeki günlerde teslim alacaklarını dile getirdi.

Başkan Yaralı, şunları kaydetti: "Yatırım Teşvik Belgesi KDV Muafiyeti Uygulaması kapsamında Belediyemize 511 bin 727 lira 59 kuruşa 3 adet hidrolik sıkıştırmalı çöp kamyonu, 682 bin 645 liraya 2 adet damperli kamyon satın aldık. Böylelikle belediyemize, değeri 1 milyon 194 bin lira olan 5 yeni araç kazandırdık. Araçlarımızın ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum."

Başkan Yaralı, yeni alınan çöp kamyonlarının Mütevelli, Halitpaşa ve Gökçeköy mahallelerine tahsis edildiğini, Halitpaşa’da kullanılan mevcut çöp kamyonunun ise Hacırahmanlı mahallesine tahsis edileceğini belirtti.

Kaynak: İHA