Pazaryeri'nde Halk Toplantısı Yapıldı

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, halk toplantısı düzenledi.

Belediye Kültür Merkezi Kongre Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, İl Genel Meclis üyeleri, siyasi parti başkanları, Eskişehir, Bilecik, Bozüyük ve Pazaryerililer dernek yönetimleri, köy muhtarları, spor kulüpleri yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Eldemir, burada yaptığı konuşmada, ilçenin nüfusunun artması için önceliğin istihdam olduğunu belirterek, güven, huzur ve üretilen ürünlerin pazarlanmasının nüfus artışına büyük fayda getireceğini söyledi.

Kaymakam Sağır ise, ilçenin kalkınması, genç nüfusun dışarıya gitmemesi için çeşitli projeler üzerinde çalışıldığını, ilçeye önemli katkı sağlayan boncuk fasulyesinin proje gerçekleşirse üreticiye çok fazla gelir getireceğini ve "Çömleğe Kadın Eli Değsin" projesiyle kadınlara kurs verileceğini belirtti.

Başkan Yalçın da, yatırımlarını anlatarak, organize hayvancılık, sosyal yaşam alanları, sokak sağlıklaştırma, kent müzesi, gençlik merkezi, Endüstri Meslek Lisesi, baraj ve göletler, gibi birçok projenin devam ettiğini kaydetti.

Vatandaşların sorularını yanıtlayan Milletvekili Eldemir, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Kaynak: AA