Muhtarlıklar Dairesi Salihli'de Muhtarlarla Buluştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı, Salihli ilçesinde Çökelek ve Bahçecik Mahallelerini ziyaret etti.

Muhtarlıklar Dairesi Salihli'de Muhtarlarla Buluştu
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla il genelinde yürütülen projeleri yerinde inceleyen Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı, Salihli ilçesini ziyaret etti. Daire Başkanı Ersoy Arslan ve beraberindeki heyet, Çökelek Mahalle Muhtarı Mevlüt Kılınçlı ve Bahçecik Mahalle Muhtarı Ramazan Gürgen ile bir araya geldi. Ziyaretlerde kendilerine yapılan geri bildirimlerin olumlu olduğunu aktaran Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, “Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün doğru ve ihtiyaç duyulan hizmetleri hayata geçtiğini görüyoruz” diye konuştu.

Salihli ilçesi Çökelek Mahallesi Muhtarı Mevlüt Kılınçlı, “Mahallemize 22 bin metrekare taş döşemesi yapıldı. Toplu ulaşım ağına dahil edildik. İçme suyumuzun deposuna bakım ve tadilat yapıldı. Bunun yanı sıra taleplerimizi de Daire Başkanımız Ersoy Arslan’a ilettik. Mahalle halkımız yapılan hizmetlerden dolayı çok mutlu. Cengiz Başkanımıza teşekkür ve selamlarımızı iletiyoruz” diye konuştu.

Salihli ilçesi Bahçecik Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürgen de, “Mahallemiz, ana arı dağıtım projesi kapsamına alındı. Su deposunun bakımı ve tadilatı yapıldı. Şu an mahallemizde herhangi bir problem bulunmamakta. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA