Minikler Hayallerindeki Evlerin Maketini Yaptı

Manisa’nın Kula ilçesindeki Tapduk Emre İlkokulunda hayata geçirilen ’Hayalimdeki ev’ projesi kapsamında minik öğrenciler hayallerindeki evlerin maketini yaptı. 105 öğrencinin katıldığı projede ortaya çıkan maket evler ise oluşturulan bir mini şehirde sergilendi.

Minikler Hayallerindeki Evlerin Maketini Yaptı
Kula Tapduk Emre İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan maket evler biraraya getirilerek oluşturan mini şehir sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Çok sayıda ziyaretçinin katıldığı sergi, gezenler tarafından büyük beğeni topladı. Miniklerin kendi hayal dünyasında sahip olmak istedikleri birbirinden güzel evlerin maketleri dikkat çekti. Öğrencilerin hayallerini süsleyen maket evler şekerden, çikolatadan, yüzme havuzlu, spor tesisli, çiftliği olan, plaj kenarındaki evlerle hayallerindeki evleri maket üzerine işledi.

Okulun 3. sınıf öğretmenleri Himmet Yüksel, Taner Şen ve Yusuf Çınar öğrencilerinin hayal güçlerini yansıttığı çalışmanın oldukça başarılı olduğunu söyledi.

Sınıf Öğretmeni Yusuf Çınar, "Bugün öğrencilerimizin yapmış olduğu maket evlerin sergisini açtık. Toplam 105 öğrencimiz bu projeye katıldı.

Öğrenciler tarafından yapılan evler gerçekten çok güzel. Projelerimiz velilerimiz tarafından büyük bir ilgi gördü. Öğrencilerimiz kendi hayal dünyasını maket evlere yansıttı. Çok farklı ev maketleri ortaya çıktı. Buradan tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum" dedi.

Serginin açılışını Kula Kaymakamı Osman Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Şube Müdürleri İbrahim Özel ve Hüseyin İzci yaptı.

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen serginin açılışında yaptığı konuşmada, her öğrencinin ayrı kabiliyetlere sahip olduğunu belirtti.

Öğrencilerin, güzel işler yaptıklarını ifade eden Sümen, “Hayalimdeki ev’ projesi geleceğe ışık tutacak bir projedir. Çünkü bizler marifetin iltifata tabi olduğuna inanıyoruz. Bu vesileyle 3. sınıf öğrencilerini ve emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum." diye konuştu.

Sergiyi gezen Kula Kaymakamı Osman Güven ise çalışmanın ortaya çıkmasında öğrencilere, öğretmenlere, okul idaresine ve öğrenci ailelerine teşekkür etti.

Açılışa Kula Kaymakamı Osman Güven, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Sümen, Şube Müdürleri Hüseyin İzci ve İbrahim Özel, İlçe Tarım Müdürü Bilgin Sarısı, Okul Müdürü ile öğrenci aileleri katıldı.

Kaynak: İHA