Milletvekili Ahmet Tan Açıklaması Amacımız Halkımıza En İyi Hizmeti Ulaştırmaktır

Kütahya’nın Gediz ilçesinde “Yerel Buluşmalar” kapsamında Mahalle Muhtarları ile düzenlenen istişare toplantısında konuşan AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, amaçlarının halka en iyi hizmeti ulaştırmak olduğunu söyledi.

Milletvekili Ahmet Tan Açıklaması Amacımız Halkımıza En İyi Hizmeti Ulaştırmaktır
“Yerel Buluşmalar” kapsamında Gediz Gençlik Merkezi’nde Mahalle Muhtarları ile düzenlenen istişare toplantısına AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yörük, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Bilgili, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut, Belediye Meclis Üyeleri, Fen İşleri Müdürü Rıza Acar ve Mahalle Muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, “Sivil Toplum Kuruluşlarımızla, kendi yörelerimizle alakalı bir takım hususları dile getirmek amacıyla “Yerel Buluşmalar” adı altında istişare toplantılarıyla sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

Eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye Gediz’de yapılacak projeler hakkında bilgi veren AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, “Muhtarlarımızla belirli aralıklarla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bu toplantılarla da var olan eksikliklerin giderilmesi, istek ve taleplerin bir kez daha üzerinden geçilmesi ve görüş alışverişleri anlamında önemli bir koordinasyonu sağlamış oluyoruz. Amacımız halkımıza en iyi hizmeti ulaştırmaktır” diye konuştu.

Toplantıda söz alan Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, mahalle mahalle ilçedeki her noktaya yatırımların devam ettiğini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne yaptığımız planlamalar doğrultusunda ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayarak, vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak amacıyla yatırımlarımızı aralıksız sürmekteyiz. Hiçbir ayrım gözetmeden bütün mahallelerimize eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bunu yaparken de sizlerin istek ve önerilerine büyük önem vererek, hizmetlerimizin geliştirilmesi bakımından istişare toplantımızın çok faydalı olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Saraoğlu, ayrıca ilçede yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Düzenlenen istişare toplantısında mahalle muhtarlarının görüş ve talepleri tek tek not edilirken, Gediz’in geleceğine yönelik projeler üzerinde istişarelerde bulunuldu.(EFE)
Kaynak: İHA