Karayollarında Durum

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmir Çevre Otoyolu'nun 10-20. kilometrelerinde (2. Sanayi, Ege Üniversitesi, Bornova, Çiğli, Mavişehir, AOSB, Sasalı, 2. Ana Jet Üssü kavşakları) aydınlatma sistemleri onarım çalışması yapılacağından Bayraklı Tünel İşletme Şefliğinin belirlediği günlerde gece saatlerinde ayrım ve katılım kollarında ulaşım sıralı kapatılacak.

Konya-Karaman yolunun 14. kilometresinde Kaşınhanı (Torku) Kavşağı'nda alt geçit çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor. Bu yolu kullanacak sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Tekirdağ-İstanbul yolunun 48. kilometresinde yol bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım tek yönden gidiş geliş olarak veriliyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 14-15. kilometrelerinde duvar kazı ve imalat çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bu kesiminde Ankara-Kırıkkale istikametinde en sağ şerit trafiğe kapatılarak trafik diğer 2 şeritten kontrollü sağlanıyor.

Çeşmeli-İçel-Tarsus Otoyolu 1-5. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları nedeniyle İçel Adana istikameti, sol taşıma (Adana-İçel istikameti) trafiğe kapatılarak ulaşım sağ taşımadan kontrollü veriliyor.

Oltu çevre yolunun 14. kilometresinde şehir içi köprüsü yapım çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri isteniyor.

Kaynak: AA