GAÜN Öğretim Üyelerinden Tıp Fakültesi Öğrencilerine Kermes

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi Burs Komisyonu tarafından Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Fuaye Alanında kermes düzenlendi.

GAÜN Öğretim Üyelerinden Tıp Fakültesi Öğrencilerine Kermes
Tıp Fakültesi öğretim üyelerinin katkılarıyla düzenlenen ve geliri Tıp Fakültesi öğrencilerine burs olarak verilecek olan kermeste, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür bütün stantları ziyaret ederek alış-veriş yaptı. Oldukça keyifli ve renkli geçen kermeste düşüncelerini dile getiren Prof. Dr. Gür, “Özellikle bayan öğretim üyelerimizin öncülük yaparak Tıp Fakültesi öğrencilerimize burs verebilmek, onların elinden tutabilmek adına güzel bir program düzenlediler. Geçen yıl da yapıldı ama bu yıl daha kapsamlı oldu. Arkadaşlarımızın bu duygu paylaşımı, sosyal duyarlılıklarını çok takdir ediyorum. Umarım bu gelenekselleşir ve birçok fakültemize de öncülük eder. Bu kermese katkı sağlayan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

GAÜN Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Burs Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Can Demirel, bu yıl ikincisini düzenledikleri kermese olan ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Kermes, Hocamızın ve çalışanlarımızın ortak fikriydi. Gelirinin tamamı Tıp Fakültesi öğrencilerine katkı olarak gelecek. Burs fonumuza aktarılacak” dedi.

Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Fuaye Alanında düzenlenen kermese; GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Metin Bedir, Prof. Dr. Şehmus Demir ve Prof. Dr. Avni Gökalp, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Süleyman Ganidağlı, Doç. Dr. Necip Fazıl Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Zeki Çelen, Genel Sekreter Doç. Dr. Ayhan Doğan, Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Eminoğlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Kermes, aynı zamanda Tıp Fakültesi Binası Fuaye Alanında da gerçekleştirildi.

Kaynak: İHA