Eğitimlerle Hizmet Kalitesi Daha Da Yükseliyor

MASKİ Genel Müdürlüğü bünyesindeki personele yönelik düzenlenen hizmet içi eğitimler kapsamında 2017 yılında 4 bin 50 personele eğitim verildi.

Eğitimlerle Hizmet Kalitesi Daha Da Yükseliyor
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2017 yılında hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla personele yönelik düzenlediği eğitimlerini tamamladı. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı organizasyonunda, son olarak Manisa merkez ve Soma ilçesinde görev yapan personele Kurumsal Kültür ve Kişisel Gelişim Eğitimi verildi.

Performans Geliştirme Danışmanı İpek Alçı tarafından verilen eğitimde stresle başa çıkma ve etkili iletişim noktasında bilgiler aktarıldı.

4 bin 50 personele eğitim verildi

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından 2017 yılında mevzuattan motivasyona kadar çeşitli konularda 26 eğitim organize edildi. Bu eğitimlerden toplam 4 bin 50 personel faydalanarak, çalışanların kişisel ve mesleki donanımlarına önemli katkı sağladı.

“Sürekli öğrenerek gelişim sağlıyoruz”

Değişim ve yenilenme adına bilginin sürekliliğini sağlamanın artık bir zorunluluk sayıldığını ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Sürekli Öğrenerek Gelişme ilkesiyle hareket ederek, kurumun ve çalışanların ihtiyaç duyduğu konularda, gereksinimleri olan bilgilere zamanında, istenilen şartlarda ve yerlerde ulaşmalarını sağlamak kurumsal gerekliliktir. Personelimizin her anlamda gelişimine katkı sağlayan eğitimlerimizde temel amacımız Manisamıza daha kaliteli hizmetlerde bulunmaktır. Bu amaçla düzenlediğimiz eğitimlerimize devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA