Efeler Parkları İle Nefes Alıyor

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bugüne kadar 42 yeni parkı hizmete açtı.

Efeler Parkları İle Nefes Alıyor
Efeler ilçe sınırlarındaki 83 mahalleyi daha yaşanabilir hale getirmeyi amaçladıklarını kaydeden Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Bugüne kadar 42 parkımızı hizmete açtık. Yeni açılacak olan parklarımızın da yapımına devam ediyoruz. 125 parkımızda ise yenileme çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 2017 yılı içinde 26 yeni parkı hizmete açarken, bunula birlikte belediyenin kurulduğu günden bugüne geçen 3 yıllık sürede toplam 42 yeni park vatandaşla buluştu.

“Sosyal belediyecilik anlayışımızla ilçedeki 7’den 70’e herkese hizmet etmeyi sürdürüyoruz” diyen Başkan Özakcan, köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarında da parklar oluşturarak nefes alan bir ilçe olmaya devam ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

“Eğrikavak’tan, Kızılcaköy’e, Kardeşköy’e kadar uzanan bir coğrafyada Efeler Belediyesi olarak hizmet veriyoruz. İhtiyaçlarımız sınırsız fakat imkanlarımız sınırlı. Ama biz bu dar sınırlar içerisinde mahallelerimizi daha yaşanılabilir hale getirmeye çalışıyoruz. Efeler ilçemizde; huzur içinde, barış içinde, kardeşlik içerisinde yaşamaya olanak sağlayan mekanlar yaratmak için elimizden geleni yapıyoruz. Küçük bile olsa park alanı olarak gördüğümüz yerleri çocuklarımızın, gençlerimizin, yetişkinlerimizin huzur içinde vakit geçirebilecekleri ortamlar haline getirmeye çalışıyoruz. Bu ülke, bu millet ve bu bayrak için hiç çekinmeden canını veren şehitlerimizi, sadece bu milletin kalbinde değil, isimlerini verdiğimiz parklarımızda da yaşatıyoruz.”
Kaynak: İHA