Başkan Türel'den Yeni Yıl Mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Türel, mesajında, Antalya halkına, kentte yeni yıla girecek yerli ve yabancı misafirlere sağlık, afiyet, huzur ve bereket dolu bir yıl dileğinde bulundu.

Antalya'nın 2017'de 10 milyonu aşkın yabancı ziyaretçiye ve milyonlarca yerli ziyaretçiye ev sahipliği yaparak dünyanın en güzel yeri olduğunu bir kez daha ispatladığını vurgulayan Türel, şunları kaydetti:

"2018'in Antalya için çok daha büyük başarıların yılı olacağına bütün kalbimle inanıyorum.Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak 2017'de yatırım ve hizmet rekorları kırdık. Yaptığımız altyapı, bina inşaatı, eğitim, sosyal yardım, kültür, çevre, sağlık, spor projelerinin sayısını artık sayamıyoruz. 2013'te 55 milyon lira olan yatırım bütçemizi 2017'de 1 milyar liraya çıkardık, 2018'de ise kendi rekorumuzu tekrar kırarak, 1 milyar 847 milyon lira yatırım bütçesine ulaşmayı planladık. Bütün bu başarılar Antalya halkının desteğiyle ulaşılan ortak bir başarıdır."

Kentin geleceği için yapılan yatırımlara destek olanlara teşekkür eden Türel, Antalya olarak birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini verdiklerini, Cumhuriyet Bayramı'nı birlikte kutladıklarını, Kırcami, Kepez Santral, Şarampol, 3. etap tramvay projesi ve Mimarlar Odası ile belirledikleri Konyaaltı sahil projelerini birlik ve beraberlik içinde başlattıklarını hatırlattı.

Başkan Türel, "Bütün gayemiz hiç kimsenin kendisini yalnız hissetmemesi, büyük Antalya ailesinin bir ferdi olduğunu bilmenin huzur ve güvenini yaşamasıdır. 2018'de tamamlanacak çalışmalarımızla bu duyguyu güçlendireceğimize olan inancım tamdır. Antalya'yı dünyanın en güzel yeri, Antalya halkını dünyanın en mutlu halkı yapmak için yürüdüğümüz yolda 2018'in hayırlı ve uğurlu olmasını, Antalya halkına, büyük Türk milletine, Filistin ve Myanmar gibi dünyanın farklı yerlerinde acı çeken mazlum insanlara ve bütün dünyaya barış, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA