Başkan Aksoy Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, "Yıl Sonu Faaliyet Değerlendirme Toplantısı" yaptı.

Belediyenin yeni hizmet binasında gazetecileri ağırlayan Başkan Aksoy, basın mensuplarıyla yeni binayı gezdikten sonra konferans salonunda ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Üç yılda çok sayıda projeyi hizmete soktuklarını belirten Aksoy, şunları söyledi:

"Projelerimiz hız kesmeden devam ediyor. Şu an içerisinde bulunduğumuz belediye yeni hizmet binası başta olmak üzere sergi ve kongre merkezi, canlı hayvan pazarı, su ve kanalizasyon altyapı, doğalgaz altyapı, işletme parkı, feribot parkı, işletme üçüncü etap parkı, hayvan rehabilitasyon ve kısırlaştırma merkezi, hanımlar lokali ve spor salonu, sosyal market, Van Gölü mesire alanı, mezbahana modernizasyon, saha amirliği hangar binası, şehir gençlik merkezi projesi, işletme oteli, işletme camisi projelerimizi halkın hizmetine sunduk. Güneş enerjisi santrali, bilgi evi, seyir terası ve teleferik projesi, şehirlerarası otobüs terminali, tekne yanaşma yeri ve şehir mezarlığı projelerimiz ise tamamlanmak üzere."

Halka seçimler öncesi verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade eden Aksoy, bunların dışında da yeni birçok çalışma yaptıklarını söyledi.

Meclis üyeleri ve çalışma arkadaşları ile sürekli gayret içerisinde olduklarını ifade eden Aksoy, "Çalışmalarımızı baltalamak isteyenler oluyor, halkımız ile aramızda kurulan bu gönül bağını yıkmak isteyenler oluyor. Bizim boş işlere ayıracak vaktimiz yok. Biz tüm vaktimizi ve gücümüzü halkımıza hizmet etmeye adadık. Bizler hizmet etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Allah'ın izniyle yeni ve daha büyük projeler ile yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Toplantıya, AK Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan da katıldı.

Kaynak: AA