Başkan Akın'dan İHA'ya Ziyaret

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İhlas Haber Ajansı Bartın bürosunu ziyaret etti.

Başkan Akın'dan İHA'ya Ziyaret
İhlas Haber Ajansı Bartın Temsilciliği’ni ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Temsilcisi Halil Tekin ile fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Başkan Akın’a İhlas Haber Ajansı’nın çalışmaları hakkında bilgi veren Tekin, İhlas Haber Ajansı’nın 25. kuruluş yıldönümünü kutladığını söyledi.



Başkan Akın ise Bartın Belediyesi’nin projeleri ve hedeflerinden bahsederek, “Söz verdiğimiz gibi projelerimizi yapıyoruz biliyorsunuz ki gazhanemiz ne haldeydi şu an ne hale geldi. Ocak ayında ise Kent Müzemizin açılışını yapacağız. Biliyorsunuz ki Kaynarca’ya bir tesis daha kazandırıyoruz. İnşallah o projemizi de Nisan veya Mayıs ayında açacağız. Gelecek yıl da inşallah çok daha güzel projelerimiz olacak” dedi.

Gelecek kuşaklara daha güçlü bir Bartın bırakmak için çalışacaklarını ifade eden Başkan Akın, “2017 yılında birçok projeyi hayata geçirerek halkımızın istifadesine sunduğumuz verimli bir yıl oldu. Sayısız değerlerin yanı sıra sevgi, barış ve hoşgörüsüyle örnek şehirler arasında yer alan Bartınımız’da, yeni umutları da beraberinde getirecek olan yeni bir yılı daha sizlerle birlikte karşılamaktan mutluluk duymaktayım. Aydınlık geleceğimiz için canla başla çalıştığımız bir yılı geride bırakırken yeni yılda da hep birlikte güzel yarınlar için büyük çaba içerisinde olacağız. İlimizin ve ülkemizin bulunduğu noktadan çok daha iyi yerlere gelebilmesi için birlikte olmak, sağduyu ve ortak akıl ile hareket etmek, sahip olduğumuz değerleri gelecek kuşaklara daha güçlü bir şekilde ulaştırmak önceliğimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA