Başarılı Sporculardan Kaymakam Özkan'a Ziyaret

Bitlis genelinde yapılan satranç turnuvasında dereye giren öğrenciler, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret etti.

Başarılı Sporculardan Kaymakam Özkan'a Ziyaret
Başarılı sporcuları öğretmenleriyle birlikte makamında kabul eden Kaymakam Özkan, Bitlis genelinde yapılan okullar arası satranç turnuvasında toplam 30 madalyanın 24’ünü alarak büyük bir başarı elde eden öğrencilere tebrik ve teşekkürlerini iletti. Elde edilen başarının önemine vurgu yapan Kaymakam Özkan, diğer tüm branşlarda olduğu gibi satrançta da büyük başarı elde edilmesinin oldukça sevindirici olduğunu söyledi.



Ziyarette sporculara bol bol nasihatlerde bulunarak öğrencilerden hem spor aktivitelerine hem de derslerine yoğunlaşmalarını isteyen Kaymakam Özkan, kendilerinin de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya gereken önemi ve desteği sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Öğrencilerin elde etmiş olduğu her başarıda ayrıca gururlandıklarını kaydeden Kaymakam Özkan, öğrencilere ve öğretmenlerine tebrik ve teşekkürlerini ileterek, başarılarının devamını diledi.
Kaynak: İHA