Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Sinop'ta Eğitime Başlıyor

Eğitimin önde gelen kurumlarından olan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, 2018’de Sinop’ta eğitim hayatına başlayacak. Kuruluşunun 2018’de 50. yılını kutlayacak olan Bahçeşehir Uğur Eğitim Okulları, Sinop’ta yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Sinop'ta Eğitime Başlıyor
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, inşaatı devam eden okulu yerinde inceledi. Yücel, inşaat hakkında yetkililerden brifing aldı. 50 yıldır Türk Milli Eğitimine hizmet ettiklerini belirten Enver Yücel, Bahçeşehir Okulları hakkında bilgi verdi. Yücel yaptığı açıklamada:

"50 yıldır Türkiye’de ve dünyada önemli çeşitli eğitim kurumlarımız var. Anaokulundan üniversiteye kadar eğitimde faaliyetler yapıyoruz. Dünya üzerinde 5 noktada üniversitemiz var; İstanbul, Washington, Berlin, Batum, Lefkoşa ve Kıbrıs.

Okullara gelince anaokulundan liseye kadar Türkiye’nin hemen hemen her noktasındayız ve 150 bin öğrenciye de hizmet sunuyoruz. Amacımız Türkiye’yi muhasır medeniyet düzenine ulaştırmak, iyi öğrenci yetiştirmek; milletimiz, memleketimize, insanlığa yararlı bireyler yetiştirmektir. Tabii ki bunları yaparken de eğitim için lokomotif yapmak, eğer iyi bir eğitim yapamıyorsanız ülkenizin de kalkınması en azından sürdürülebilir kalkınması mümkün değil. Geniş bir kitleye hizmet verdiğimiz için dünyanın her noktasında olduğumuz için dünyada eğitimin nereye gittiğini, ne olduğunu, nasıl yapılması gerektiğini anında takip edebiliyoruz. 50. yılında Bahçeşehir Okulu olmayan ilimiz kalmasın istiyoruz, onlardan bir tanesi de Sinop’tu. Sinop’ta Bahçeşehir Koleji’ni önümüzdeki yıl bu görmüş olduğunuz binada 3-4 aya kadar da tamamen bitirmiş olacağız. Anaokulundan liseye kadar Anadolu lisesi, anaokulu, ilkokul, ortaokul faaliyete geçecek. Tabii ki 50 yıldır kurumuz, birikimimiz tecrübemiz çok fazla var İstanbul’daki Bahçeşehir Kolejleri ne ise, nasıl bir eğitim öğretim yapılıyor ise Samsun’daki ne ise, Ankara’daki ne ise, Iğdır’daki ne ise Sinop’taki eğitim öğretim kalitemiz de öyle olacak. Merkezden zaten bütün atamaları, yayınları, bütün teknolojiyi getiriyoruz. Sinop’ta önümüzdeki yıldan itibaren dünya çapında global vatandaş yetiştiren, dünya vatandaşı yetiştiren, teknolojiye tamamen hakim geleceğin eğitimini alacak bireyler yetiştireceğiz" dedi.

Kaynak: İHA