Akil Gençlerden Kan Ve Kök Hücre Bağışı

Eyyübiye Akil Gençlik Grubu üyeleri Büyükşehir Belediyesi sergi salonunda Kızılay tarafından başlatılan kan ve kök hücre kampanyasına destek verdi.

Akil Gençlerden Kan Ve Kök Hücre Bağışı
Kızılay kan merkezi tarafından büyükşehir belediyesi sergi salonunda başlatılan kan ve kök hücre bağışı kampanyasına Eyyübiye Akil Gençlik Grubu üyeleri kampanyaya destek vererek kan ve kök hücre bağışında bulundu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar da grup üyeleri ile birlikte kan ve kök hücre bağışında bulundu. İnsan hayatını ilgilendiren kampanyaların çok önemli olduğunu ve bu tür kampanyalara her zaman destek verilmesi gerektiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, "Kampanyaya destek veren Eyyübiye Akil Gençlik üyelerine teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’da başlatılan önemli bir kampanyaya destek verdiler. İnsan hayatını ilgilendiren kampanyalar çok önemli ve bu tür kampanyalara her zaman destek verilmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızı kök hücre bağışı konusunda bilgilendirmemiz gerekiyor. İlik nakli ihtiyacı olan kardeşlerimizin bir tanesinin dahi ihtiyacını karşılayabilirsek ne mutlu bizlere ve bu kampanyaya herkesin destek vermesini istiyoruz" dedi.

Şanlıurfa Akil Gençler İl Başkanı Ahmet Alpay ise Akil gençler olarak üyeleri ile birlikte kampanyaya destek verdiklerini ve Şanlıurfa’da bir farkındalılık oluşturmak istediklerini söyledi.

Doktor Nurgül Ağar ise, "Şanlıurfalı vatandaşlarımızı bu hafta boyunca, kanser hastalarına yardımcı olmalarını için kampanyaya destek vermelerini istiyoruz. 18 ve 50 yaş arasındaki sağlıklı kişilerden kök hücre örneği alabiliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA