AK Parti Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu Açıklaması

'Türkiye'de siyasi istikrar beraberinde ekonomik istikrarı getirmektedir.'

Osmaniye Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mücahit Durmuşoğlu, "Türkiye'de siyasi istikrar beraberinde ekonomik istikrarı getirmektedir." dedi.

Milletvekili Durmuşoğlu, AK Parti mahalle ve köy temsilcilerinin katıldığı Kadirli Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 15 yılda geneli yerel ve referandum olmak üzere 12 seçim kazanan AK Parti ile oluşan istikrar sayesinde Türkiye'de kişi başına gayri safi milli hasılası 3 bin dolardan 11 bin dolara yaklaştığını söyledi.

Türkiye'nin küresel krize rağmen büyüdüğünü anlatan Durmuşoğlu, "Hükümet olarak istihdam seferberliği başlattık. İstikrar sayesinde, yatırım yapıldı. Üretim, ihracat, istihdam ve büyüme oldu. Son 1 yılda yapılan yatırımlarla bir buçuk milyon kişiye istihdam imkanı oldu. Türkiye'de siyasi istikrar beraberinde ekonomik istikrarı getirmektedir." dedi.

Durmuşoğlu, Osmaniye'yi ilçeleriyle birlikte topyekün kalkındırmak için, tüm kurumlarla koordineli bir şekilde gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Türkiye'nin çok zor bir dönemden geçtiğini, birlik ve beraberlik sayesinde zorlukların aşılacağına vurgu yapan Durmuşoğlu, şöyle devam etti:

"Türkiye üzerinde çok çeşitli oyunlar oynamaya çalışıyorlar. Bunu aziz milletimiz iyi biliyor. Biz bunlara fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Çeşitli kumpaslar kurdular. AK Parti'ye kapatma davası açtılar. Duramadılar, gezi olaylarını ortaya çıkardılar. 6-8 Ekim olayları dediler, Güneydoğu'da kalkışma harekatına giriştiler. Yuvalanmış olan FETÖ, Türkiye üzerinde uçları dışarıda olan aklını kiraya vermiş insanlarla beraber harekete geçmeye çalıştılar.

Türkiye Cumhuriyeti demokratik bir ülkedir. Bu ülke daha önce darbe yaşamıştır. Milletin vergisiyle alınan uçak, helikopter, tank ve topu vatandaşın üzerine çevirdiler. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza sahip çıktık. Bizim düne göre bugün daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Devlet yönetmek sıradan bir iş değildir. Lafla peynir gemisi yürümez.

Hiçbir zaman popülist siyaset yapmadık, bundan sonra da yapmayacağız. 3 Kasım 2019'da yapılacak hükümet sistemine ve aynı yıl mart ayı içerisinde yapılacak yüksek bir oy oranı ile inşallah Anakara'ya, Cumhurbaşkanımıza bir ses vereceğiz."

Kaynak: AA