'21. Tüketici Ödülleri' Yarışması

Ticaret İl Müdürlüğü, tüketici bilincinin geliştirilmesi ve tüketicilerin çeşitli yasal haklarını kullanma konusunda özendirilmesi amacıyla "2017 Yılı 21. Tüketici Ödülleri" programı kapsamında, 6 dalda ödül verileceği bildirildi.

Bartın Ticaret İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, tüketici bilincinin geliştirilmesi, yasal haklarını kullanmaları konusunda özendirilmesi, tüketici talep ve tercihlerini dikkate alan firmaların teşvik edilmesi ve tüketici hukuku veya tüketicinin korunması ile ilgili bilimsel çalışmaların özendirilmesi amacıyla tüketicilere çeşitli ödüller verileceği belirtildi.

"Bilinçli tüketici ödülü", "Yazılı basın tüketici ödülü", "Radyo televizyon programı ödülü", "Tüketici memnuniyetini ilke eden firma ödülü" ile "Bilimsel çalışma ve tüketici özel ödülü" olmak üzere 6 kategoride ödül verileceği kaydedilen açıklamada, adayların başvurularını, 26 Ocak 2018 tarihine kadar il müdürlükleri aracılığı veya doğrudan Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğüne yapmaları gerektiği bildirildi.

Kaynak: AA