Yılmaz Vural, Futbolun İnceliklerini Gebzeliler'e Anlattı

Gebze Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen panele katılan ünlü teknik adam Yılmaz Vural, "Futbol insanları aynı fikirde buluşturan oldukça önemli bir sosyal olaydır" dedi.

Yılmaz Vural, Futbolun İnceliklerini Gebzeliler'e Anlattı
Ahmet Yazıcı moderatörlüğünde gerçekleşen ‘Türk Futbolu’ konulu spor söyleşisine Gebzeliler büyük ilgi gösterdi. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan kültür merkezi salonunda düzenlenen söyleşide Yılmaz Vural tecrübelerini Gebzeli futbolseverlerle paylaştı. Konuşmasına Gebze Spor’un ilerleyen dönemlerde daha iyi yerlere gelmesi temennisinde bulunarak başlayan Vural, “Futbol tek başına kuru bir spor dalı değil. Futbol sosyal bir olaydır. Stada binlerce insan geliyor ve hepsi farklı görüşlerde, ama hepimiz bir takım için orada birlik oluyoruz ve takımımızı destekliyoruz. Dışarı çıkınca yine herkes kendi hayatına devam ediyor. Bu sebeple futbol insanları aynı fikirde buluşturan oldukça önemli bir sosyal olaydır” ifadelerini kullandı.

Ünlü teknik adam programın sonunda Gebzeli futbolseverlerin sorularını da cevaplandırdı. Programa katılanların fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmeyen ünlü teknik direktör, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevenleri için kitaplarını da imzalayan Vural, Gebzeli futbolseverlere futbol dolu bir akşam yaşattı.
Kaynak: İHA