Vergi Dairesi Yeni Binasına Taşındı

Bilecik’in Bozüyük ilçe merkezindeki mevcut binasında uzun yıllar hizmet veren Vergi Dairesi Müdürlüğü, yeni binasına taşındı.

Vergi Dairesi Yeni Binasına Taşındı
Bozüyük Vergi Dairesi Müdürlüğü 1980’li yıllardan bu yana ilçe merkezindeki eski binasında vatandaşlara hizmet veriyordu. Yaklaşık 40 yıllık bir sürenin ardından ilçe merkezinden ayrılacak olan vergi dairesi artık 4 Eylül Mahallesinde mükelleflere hizmet verecek. Mükellefler kurumun yeni binasına taşınmasının ardından şehir merkezinden ayrılacak olması nedeniyle ulaşım noktasında sıkıntı yaşayacaklarını söylediler. Ayrıca taşınma işleminin tam da yılın son haftasına denk gelmesinden dolayı güçlük yaşadıklarını beyan ettiler. Mükellefler, şikayetleri şu şekilde dile getirdi: ”Vergi Dairesi gibi bir kurum şehir merkezinde daha ulaşılabilir bir yerde olsaydı daha iyi olacaktı. Ancak büyüklerimiz öyle düşünmüş öyle uygun görmüşler. Biz vatandaş olarak her zaman olduğu gibi yine çile çekmeye devam edeceğiz. Şimdi de vergilerimizi ödemek veya işlemlerimizi halletmek için neredeyse şehir dışında sayılabilecek bir yerde olan Vergi Dairesinin yolunu tutacağız."

4 Eylül Mahallesi’nde Osmanlı Camii’nin yan tarafındaki 2 bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilen yeni Vergi Dairesi binası, zemin üstü 3 kattan oluşuyor.
Kaynak: İHA