Lösemi Çocuklara Noel Baba Sürprizi

2011 yılında oğlunu lösemi hastalığı nedeniyle kaybeden Gürol Bakırcı, noel baba kılığına girerek ESOGÜ Onkoloji servisinde tedavi gören çocuklara hediye dağıttı.

Lösemi Çocuklara Noel Baba Sürprizi
2011 yılında oğlunu lösemi hastalığı nedeniyle kaybeden Gürol Bakırcı, kendini lösemi hastası çocuklara adadı. Yılbaşı ve bayram gibi özel günlerde onları ziyaret eden Bakırcı, çocuklara çeşitli hediyeler de götürüyor. Hem çocuklara hem de ailelerine moral veren Bakırcı, “Ben kendimi o çocuklara adadım. Her bayramda ve yılbaşında onları ziyaret edip mutlu etmeye çalışıyorum. Nefes aldığım sürece de buna devam edeceğim” dedi.

Bu yıl da yeni yıl öncesinde Osmangazi Üniversitesi Onkoloji bölümünde yatmakta olan çocukları noel baba kostümü giyerek ziyaret eden Bakırcı, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Bakırcı, “Bu yılbaşında da Noel baba kılığına girerek Osmangazi Üniversitesi onkoloji servisinde tedavi gören ve yatmakta olan 15 çocuğunuzu ziyaret ettik onlara hediyeler verdik. Serviste onlarla ilgilenen hemşirelerimizi de hediyelerini verdik durumlarını sorduk. Rabbim acil şifalar versin onları sık sık ziyaret edelim moral verelim. Unutmayın ki lösemi tedavi edilebilen bir hastalıktır” ifadelerini kullandı.

“Trombosit konusunda bilinçlenmeliyiz”

İnsanların trombosit bağışı konusunda duyarlı olması gerektiğine vurgu yapan Bakırcı, “O çocukların moral kadar trombosite ihtiyacı var. İnsanların bu konuda duyarlı olmalarını ve trombosit vermelerini istiyorum. Bu konuda bilinçlenmemiz lazım” diye konuştu.

Kaynak: İHA